DESPRE NOI 

About Us

 

AB Thoreb este o companie privată care aparţine Dl. Dr Thore Brynielsson. Prin Thoreb, Dr. Thore Brynielsson a pus în aplicare multe dintre viziunile pe care acesta le avea încă dinainte de anul 1976, cand şi-a publicat teza de doctorat cu titlul "Step by step Development towards atractive public transport".

Thoreb furnizează constant clienților săi produse electronice de ultima generaţie. Cu o gândire şi o atitudine nouă, suntem mereu o provocare pentru competiţia noastră şi oferim mereu o alternativă la platformele convenţionale. Alegând Thoreb şi produsele Thoreb, clienții noștri nu vor obține doar sisteme unice - dar vor beneficia şi de vasta noastră experienţă obţinută în mulţi ani de activitate în domeniul livrării de proiecte la cheie.

Sistemele noastre sunt de încredere şi oferă clienților informații şi unelte utile, care îi vor ajuta să devină mai eficienţi şi mai profitabili. Thoreb are certificare ISO 9001 si ISO 14001. Thoreb, este recunoscută ca fiind o companie AAA în care merită să aveți încrederea că veţi găsi mereu un partener de afaceri de încredere.