Caio Induscar

Caio02

 

Fordonstillverkaren Caio Induscar, har ett kontor i São Paulo samt tillverkning i Botucatu. Fabriken har 3000 anställda med en kapacitet att producera 40 karosser/dag (2016). Caio Induscar tillverkar en mängd modeller, från stadsbussar till skolbussar, skåpbilar och skottsäkra bilar. Fordonen byggs mestadels på chassin från Mercedes-Benz, Scania, Volvo samt Volkswagen.

 

Världsomspännande

Caio Induscar exporterar till Sydafrika, Angola, Chile, Costa Rica, Ecuador, Jordanien, Libanon, Nigeria, Turkiet, Dominikanska republiken, Tahiti, Trinidad & Tobago, etc.

Caio Induscar bygger 1000 bussar/år med ELSY, Thorebs intelligenta E/E-arkitektursystem, och har gjort det sedan 1998. Våra noder finns i tre olika storlekar, med varierande antal in- och utgångar, så de kan kombineras att passa för vilken bussmodell som helst. Eftersom alla noder fungerar oberoende av varandra, likväl som tillsammans, är systemet mindre sårbart än ett master/slav-system. Förutom att elsystemet designas med Thorebs noder, integreras en display med 15 tangenter i instrumentpanelen. Displayen används för fordonsdiagnostik. Dessutom går det att se statusen för varje in och utgång. Med tangenterna kan inställningar göras för klimat, destinationsskyltar, in- och utvändig belysning samt vindrutetorkare. 

 

Thorebs dotterbolag Thoreb do Brasil Sistemas Eletrônicos LTDA i Brasilien finns alltid nära kunderna.